Fullt kaos!

  • 04.11.2016 - 20:37

Hei, jeg heter Maren og er rusavhengig!

 

I skrivende stund sitter jeg på Gardermoen, og det er totalt kaos! Man skulle tro at det aldri har snødd tidligere år, for tydeligvis lærer de ikke. Jeg var nervøs før jeg ankom flyplassen med tanke på å fly i dette snøkaoset, men nå er alt bare forverret. Flyet har blitt forsinket tre ganger hittil og jeg har i tillegg byttet gate tre ganger. Dere kan jo tenke dere angsten min nå. 


Planen var å lande 21.30, ta med frøkna ut på en date, spise god middag og kose oss. Så her sitter jeg på Gardermoen, mer sminket enn noen gang, høye sko og et kort skjørt. Jeg vet ikke helt hvordan jeg fremstår. Som er Frognerfrue, en flyvertinne eller at jeg skal spille inn en pornofilm. Jeg må prøve å roe meg ned og puste, men det er lettere sagt enn gjort. Jeg blir helt stresset av alle menneskene og alle byttene. Vanligvis kunne jeg bare tatt en vodka redbull, og alt ville vært bra. Tro meg, det frister veldig nå. Men fornuften tar over å sier nei heldigvis. 


Jeg har glemt pcen hjemme, og skriver nå, sinna og frustrert fra mobilen. Dere får beklage meg om det er noe feil, men jeg var nødt til å skrive for å få tiden til å gå, minske angsten, og fortelle om vodka suget slik at jeg ikke drikker. 

 

God helg fra kaoset på Gardermoen!
 

04.11.2016 kl. 21:10
<3

04.11.2016 kl. 21:16
Går nok bra det Maren mor. Pust med magen og lukk øynene og drøm!

Ingunn

04.11.2016 kl. 21:19
Hei💪 Du er faan meg flink👍👏 😉med den viljen og innstillingen der kommer du til å klare dette👊 det tar tid men livet blir godt💚💛💜fortsatt lykke til ,følger m hver dag og heier😀klem

Sandra Marie

04.11.2016 kl. 21:48
Ååh, typisk Norge det der!

Malene

05.11.2016 kl. 09:42
God helg tøffe, sterke Maren. Håper du er vel fremme i Stavanger og at du får en fin helg sammen med din kjære.

Takk for alt du deler og gir.

Du skriver så utrolig godt!

Som pårørende selv lærer jeg SÅ mye av deg og gjennom din historie klarer jeg å forstå bedre, og ikke minst holde motet oppe.

Jeg heier sånn på deg og igjen takk for alt du deler.
Maren Kittelsen

En blogg bygd på ærlighet og håp. Mitt mål er å dele erfaringer og kunnskap om å være rusavhengig, slik at jeg kan hjelpe andre i samme situasjon og skape forståelse i samfunnet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits