Botox, bleket tenner, falske vipper og stamkunde på Brun og Blid

  • 22.11.2016 - 12:03

Hei, jeg heter Maren og er rusavhengig.

På tross av at jeg har skrevet om overfladiske mennesker, og at fasade og utseende ikke spiller noen rolle, syns jeg selv det er deilig å unne seg litt velvære. Det gjør vi vel oss fleste. En sjelden gang liker jeg å ta hudpleie, gå til frisøren og lignende. Før jeg gikk inn i behandling var det mer ekstremt. Jeg hadde helt feil verdier, og var veldig opptatt av at andre skulle syns jeg var fin. Jeg hadde det såkalte bekreftelsesbehovet. Når jeg ordner meg, og er fornøyd med hvordan jeg ser ut, pleier jeg som regel å sminke meg, fikse meg, og kjøpe et nytt antrekk. Det gir meg en boost, og et bedre selvbilde. En av grunnene til at jeg er opptatt av hva jeg har på meg, er på grunn av min oppvekst. Det har vært mye fokus på fasade og utseende, som har til tider vært veldig slitsomt og sårende. Hver gang min mor hadde kledd meg opp, fordi jeg skulle i bursdag til min nye familie, var det aldri godt nok for den andre siden. De byttet klærne mine så fort jeg kom bort til dem. Det var alltid snakk om modeller, hvem som kunne bli det og ikke. De snakket om vekten vår, og kragebein sto høyt på lista. Alt var hele tiden et mas, og jeg ble oppriktig lei meg, fordi jeg aldri møte deres krav. Jeg følte meg aldri fin nok for dem. Dette tæret veldig på min selvtillit, og gjorde at jeg i senere tid ville søke bekreftelse og se fin ut for alle.  

Jeg fylte leppene mine med juvederm, tok botox i panna, hadde falske øyevipper, bleket tennene og var stamkunde på brun og blid. Men gjorde dette meg mer lykkelig? Nei. Jeg brukte mye penger, på noe som fikk meg til å strebe etter det perfekte, som ikke finnes. Jeg var ikke glad i meg selv, og måtte hele tiden endre på noe. Men nå er dette helt annerledes. Jeg liker meg selv for den jeg er, og trenger ikke ty til alle disse metodene for å syns jeg selv er fin. Jeg sier ikke at jeg aldri kommer til å gjøre disse tingene igjen, som juvederm, men det er ikke lenger et must. Før ville jeg få panikk hvis jeg så leppene ble mindre, eller at tennene ikke var kritthvite. Må nå lar jeg det gå.

I dag har jeg vært hos frisøren min Trine. Hun er utrolig dyktig, og driver for seg selv, et merke som heter NOMA. Det var veldig deilig å få fikset håret, slik at jeg føler meg fresh, og det gir meg også mer motivasjon i hverdagen. Jeg ville også farge håret og bryna mine nå på grunn av alle møter og foredrag fremover. Det er greit å kunne se stelt ut når du skal vise deg foran så mange mennesker. Hun sponset meg også med hennes nye hårstrikker som er helt fantastisk fine:


Jeg kan i fremtiden tenke mer over mine verdier og hva som er viktig her i livet. Jeg trenger ikke lenger å jage etter et perfekt utseende. Jeg skal være fornøyd med den jeg er, og har blitt. Men jeg sier ikke at jeg kommer til å endre min personlighet. Jeg liker å unne meg litt velvære innimellom, og kommer sikkert til å fylle leppene mine i fremtiden. Men det handler om å finne en balanse. At utseende ikke skal bli altoppslukende.

marta alise

22.11.2016 kl. 12:18
Så fin du ble Maren <3 :D Du er fin som både mørk og lys!

Victoria Larsen

22.11.2016 kl. 12:25
Håper du får en fin Tirsdag :-)

Alexandra Emilie

22.11.2016 kl. 12:55
Utrolig pen du er, Ha en kjempe fin dag :)

Lise

22.11.2016 kl. 22:36
Bra skrevet!
Maren Kittelsen

En blogg bygd på ærlighet og håp. Mitt mål er å dele erfaringer og kunnskap om å være rusavhengig, slik at jeg kan hjelpe andre i samme situasjon og skape forståelse i samfunnet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits