Gråter for alt..

  • 30.01.2017 - 14:32

Jeg er så overfølsom om dagen. Eller jeg har forså vidt alltid vært emosjonell, men litt mer ekstremt de siste ukene. Før så gråt mye på grunn av sorg og depresjon, og jeg fant alltid noe jeg var lei meg for. Men i dag er det ikke helt slik. Jeg gråter hvis jeg ser en trist film (den trenger ikke være trist engang), når jeg ser slankekrigen på tv og noen klarer å gå ned mye eller når en sang er veldig fin på "hver gang vi møtes". Det finnes ingen grenser, og jeg klarer ikke slutte.

Jeg vil vel ikke si at det er veldig negativt å være følsom, men det blir jo litt slitsomt i lengden. Jeg husker jeg overrasket jentene mine og kom til Barcelona. Jeg fikk kun være der to dager på grunn av jobb. Når vi var ute å spiste siste kveld, skulle jeg si at jeg var glad i dem, og begynte å gråte midt på restauranten. Når bestevenninnen min skulle reise hjem til Harstad for noen uker siden, klarte jeg heller ikke slutte å gråte. I går skulle en annen venninne vise meg horoskopet mitt. Det ble jo alt for mye for meg, for det var jo så mye som stemte. Ser dere på norske talenter? Forrige episode var det en mann som fridde til kjæresten sin på scenen. Herregud for et hysteri her hjemme. Men jeg merker det at bakgrunnen for at jeg gråter er ofte begeistring, takknemlighet eller at jeg er glad på andre sine vegne. Selvfølgelig er dette en positiv ting, men jeg kan da ikke gå rundt å hulke for alt. Så jeg tror jeg må jobbe litt med å få kontroll på følelsene mine og ikke ta alt så veldig til meg. Det finnes en balanse, håper jeg. 

Uansett. Jeg tenkte jeg skulle drodle litt rundt hva som faktisk sto i horoskopet. Jeg har vel aldri lest horoskop før, og jeg vet at det er mange delte meninger om det. De fleste kan jo kjenne seg igjen på alle sammen til tider, men jeg ble bare så veldig opphengt av akkurat denne. Det sto blant annet at krepsen (som er meg), er veldig emosjonell. At krepsen higer etter kjærlighet og omtanke. I tillegg sto det at om vi får oppmerksomhet og kjærlighet, gir vi ofte dobbelt så mye tilbake. Vi kan ofte bli litt for mye, og legger alt inn i et forhold. Alt som sto der var definisjonen på Maren. Jeg kjente meg så godt igjen. Og en av grunnene til at jeg gråt var fordi jeg begynte å tenke på mitt forrige forhold. Jeg var alltid den personen som gav mest, elsket mest og lignende. Men det kunne bli i overkant mye, og det kan bli slitsomt. Jeg kan se på meg selv som litt hjerteløs noen ganger, for jeg kan snakke med flere jenter på en gang, fordi jeg ikke vil være alene. Jeg går mye frem og tilbake, og blir ikke ofte såret, fordi jeg alltid har hatt noen på si. Men hvis jeg først liker en person, som ikke er ofte, og oppriktig elsker personen, går jeg all in. Og det er jeg nødt til å passe på. Jeg har fått hjertet mitt knust et par ganger nå. Og jeg har like så mye skyld i det. Jeg må tenke på meg selv, roe ned og gi motparten pusterom. 

Mål for uka: kontrollere følelsene mine. Hvorfor gråter jeg? Hva treffer meg? Kjenner jeg meg igjen?

Tina

01.02.2017 kl. 18:03
Bra innlegg. Kjenner meg igjen.
Maren Kittelsen

En blogg bygd på ærlighet og håp. Mitt mål er å dele erfaringer og kunnskap om å være rusavhengig, slik at jeg kan hjelpe andre i samme situasjon og skape forståelse i samfunnet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits