Miksa følelser

  • 14.02.2017 - 20:06

Hei, jeg heter Maren og er rusavhengig.

Dagen i dag startet bra. Været var helt fantastisk, igjen, så det ble en tur ut i skogen med en venninne. Frisk luft, kakao og solbærtoddy i solen. Det er så deilig å ha kontakt med "gamle" venninner igjen, og kunne snakke om alt. Det er deilig å ha en person man kan dele alt med, få og gi råd. Jeg kjører ofte hodet mitt hardt, og tankene flyr. Da er det lurt å snakke med de rundt seg, hvordan de ville gjort det, og kunne få et annet perspektiv på noe.

Jeg sovnet litt senere. Da jeg våknet opp var humøret mitt helt i andre enden. Jeg gikk fra legge med fornøyd og glad, til å stå opp oppgitt og trist. For jeg tar ting for inn på meg. Jeg hadde sett frem til kvelden og møte en person, men det skjedde dessverre ikke. Men jeg har meg selv å takke for forventningene, og at jeg ikke har lært. I stedet valgte jeg å planlegge en date for å glemme personen, men heldigvis droppet jeg det. Jeg skal være glad og takknemlig for at det ikke gikk som jeg ville, og at jeg sitter alene nå. For det er akkurat det jeg trenger. Men alt dette fikk meg også til å tenke på eksen min igjen. Jeg savner det vi hadde, og kunne ønske vi hadde bare en dag til sammen, hvor alt var som det var i starten. Jeg vet jeg aldri får det tilbake, men det er vondt å tenke på. Vi har begge forandret oss så mye, og sklidd fra hverandre. 

I skrivende stund er følelsene mine overalt. Frustrert, oppgitt, trist og skuffa over dagen. Men nå skal jeg ta meg en tur på butikken, kjøpe masse dritt, se på en bra serie, og ikke snakke med en eneste jente i tiden fremover. Kanskje jeg burde sette meg et mål? Nå som jeg skriver det her, må jeg jo holde det. Men det er meg, så jeg kan ikke love dere et år uten å være med ei annen. Men fra i dag, skal jeg kun tenke på meg selv, og ikke snakke med andre jenter på EN MÅNED. Det er på tide å følge anbefalinger, holde buksa på og slutte med all flørtingen. Den gjør meg absolutt ikke godt. 

Håper alle der ute har hatt en fin dag <3

Helge

15.02.2017 kl. 05:41
Det er balsam for sjelen når man tar seg en tur i skogen. Bra at dere hadde en fin skogstur noe som er en fin opplevelse. Er rett som det er i skogen selv, som regel har jeg med kakao og pølser i sekken slik at jeg kan lage bål. Til helgen blir det trolig en ny tur i skogen for meg.
Maren Kittelsen

En blogg bygd på ærlighet og håp. Mitt mål er å dele erfaringer og kunnskap om å være rusavhengig, slik at jeg kan hjelpe andre i samme situasjon og skape forståelse i samfunnet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits