21.02.2017

  • 21.02.2017 - 10:02

Fy søren, jeg satt å skrev et så langt og innholdsrikt blogginnlegg til dere, men når jeg skulle poste det ble alt borte. Jeg kunne sikkert skrevet det om igjen, men akkurat nå følte jeg mer for å klage. Innlegget handlet om gårsdagen, og at jeg opplevde for første gang på mange år, å være oppriktig lykkelig. Jeg sang i bilen, hørte på Michael Jackson, spiste skolebrød med god samvittighet og lo alene! Hele dagen var egentlig helt rar. Bestefar er veldig syk og er på sykehuset, og vanligvis hadde jeg blitt utrøstelig. Men vet dere hva? That´s life, og det gjør verken meg eller han noe bedre og skulle sitte å gråte. Jeg satt alene med han og hadde gode samtaler. Han har aldri husket eller skjønt så mye av min legning. Men så kom det en søt sykepleier inn til han, og jeg sa "du er hvertfall heldig som har deilige sykepleiere rundt deg hele tiden", og det er første gang på lenge jeg har sett han le så godt. 

Jeg har ikke hatt kontakt med min far på rundt et halvt år. Det er mye fortid og historie, men jeg har valgt å ikke skrive om dette for hans skyld. Jeg har vært mye bitter på han, men i det siste har jeg sluppet det. Jeg har det så mye bedre nå uten noen form for kontakt, men jeg valgte på tross av alt som har skjedd, å gi han en klem og si at jeg var glad i han. Helt ærlig, var det mest for min egen del, for å kunne vite at vi kan ha en sivilisert tone, og at jeg ikke lenger trenger å bære nag. Og det hjalp. Hver eneste gang jeg har hørt navnet hans eller jeg har sett han, har hele dagen min blitt ødelagt. Men når jeg gikk ut fra sykehuset, var jeg enda bedre humør, om det var mulig. 

Jeg dro direkte opp til bestemor. Vi var på butikken sammen, hos legen og lagde middag. Jeg vet at mange drar til besteforeldrene sine fordi de føler at de må eller trenger før de går bort. Men dette er ikke et faktum for meg. Bestemor er min beste venn, og hun er utrolig kul. Jeg kan snakke med henne om absolutt alt, og vi er begge uten filter. Vi er faktisk veldig like på alle områder, utseende, kropp, allergier, humor og lignende. Og det er lenge siden jeg har ledd så mye som jeg gjorde i går. En dag med bestemor, er en bra dag. Jeg kan gråte med henne, og le med henne. 

I skrivende stund sitter jeg på kurs på Nordic Academy. Jeg sitter i forelesning, men skriver et blogginnlegg. Dere kan jo tenke dere hvor mye jeg har fått med meg. Men jeg ville bare dele med dere at i går, er første gang på mange år hvor jeg kan si at jeg var oppriktig lykkelig. Jeg kunne tenkt på det negative, at jeg ikke har jobb, ikke kontakt med min egen far, at bestefar er syk og mye mer, men alt ble bare borte. Jeg var takknemlig for det jeg har, og setter pris på de små tingene i livet. 

Helge

21.02.2017 kl. 10:28
Mye og gjøre for deg om dagene. Bra det og jeg håper du har hengt ut flagget idag. For i dag er vår kjære konge 80 år. Gratulerer til han. Håper alt går bra med din bestefar og at din kontakt med din far bedrer seg.
Maren Kittelsen

En blogg bygd på ærlighet og håp. Mitt mål er å dele erfaringer og kunnskap om å være rusavhengig, slik at jeg kan hjelpe andre i samme situasjon og skape forståelse i samfunnet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits