Dere opprettholder bloggen

  • 08.03.2017 - 23:06

Hver dag får jeg flere meldinger av dere. Det kan være alt fra "ha en fin dag", til en trist historie fra noen som har mistet en nær eller hvor en beskriver hva bloggen betyr for seg. Noen dager tenker jeg "skal jeg fortsette å skrive". Men disse meldingene jeg får fra dere, gjør det verdt å fortsette. Jeg føler at mange der ute setter pris på ærligheten og hva jeg gir av meg selv. Hvis jeg kan hjelpe ET menneske, betyr det mer enn noe annet. 


Jeg vet jeg kan være dårlig på å svare til tider. Jeg beklager for det, men når det hoper seg opp, og jeg har en dårlig dag, går det litt i glemmeboken. Jeg må huske å ta vare på meg selv, til tross for hvor offentlig jeg har gjort meg. Men dere skal vite det at jeg setter stor pris på meldinger og kommentarer fra dere, rusavhengige, medavhengige eller andre. 

Jeg vet at mitt valg å legge ut hele mitt liv til offentligheten har trolig påvirket arbeid og lignende. Hvis jeg søker jobb, er det bare for arbeidsgiveren å søke opp navnet, og de vil da finne bloggen. Jeg skulle ønske at folk tenkte annerledes og godtok at folk har en fortid og kan forandre seg, men dessverre er det ikke slik i samfunnet vårt. Men jeg kommer ikke til å slutte av den grunn. Jeg vet hvorfor jeg skriver bloggen, for å skape forståelse og hjelpe andre, så hvis folk vil være kristiske og dømme, skal de få lov til det. Kanskje det en dag er noen som vil gi meg en ny sjans. 

En ting til. Jeg har trent en god stund på EVO Konnerud nå. Jeg har trent en del ganger på samme tidspunkt som en annen dame. Hun har vært motivasjon for meg, da hun er veldig fokusert og ser fantastisk ut. Man går jo ikke rundt å sier hei til alle man møter og kikker på, så det har jeg ikke gjort. Men i dag tidlig møtte jeg henne på bussen. Hun smilte til meg og sa hei. Når vi begge gikk av bussen, kom hun bort til meg og spurte om det var jeg som trente på EVO. Deretter spurte hun "er det du som en Maren?". Hun utrykket at hun hadde lest bloggen og sa mye fint. Jeg fikk et helt annet og positivt inntrykk av henne, og jeg syns det faktisk var gøy at vi snakket. At den personen jeg har fått inspirasjon av og sett på hver gang jeg trener, faktisk kom å snakket med meg. Det gav et nytt boost. 

 

 

Jeg må legge inn en kommentar til forrige gjesteinnlegg. Det ble skrevet om mitt gamle arbeidssted, Baroque. Jeg vil bare forsikre folk om at mitt rusbruk har ingenting med dette stedet å gjøre. Baroque/sirkus tar avstand fra dop. Poenget var at det var min første jobb i utelivet, og det var selve bransjen som gjorde det lettere for meg å gå mye ut, flytte grenser og lignende. 

Helge

09.03.2017 kl. 06:24
Fint at du møter på som setter pris på deg og det du skriver. Ha en fin dag.
Maren Kittelsen

En blogg bygd på ærlighet og håp. Mitt mål er å dele erfaringer og kunnskap om å være rusavhengig, slik at jeg kan hjelpe andre i samme situasjon og skape forståelse i samfunnet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits