Aggressiv om dagen

  • 09.03.2017 - 10:31

Jeg kjenner at jeg er mye aggressiv om dagen. Jeg har begynt å reagere sterkt på små ting, og det går ofte ut over de hjemme eller de jeg er glad i. En minste ting gjør meg irritert eller skuffa. For et par dager siden hadde stefaren min hjemmekontor siden lillebror var syk. De kunne kjøre meg ned til trening på morgenen. Jeg ble så sur og irritert fordi de brukte så sykt lang tid på å få på skoene. Jeg er en utålmodig person, særlig når jeg skal noe eller gleder meg til noe, så vil jeg at det skal skje fort og i mitt tempo. Jeg begynte rett og slett å kjefte og smalt igjen døren. For en utakknemlig drittunge. Da er jeg nødt til å gå i meg selv, og tenke hvorfor det er sånn. Jeg tror det kommer mest av at jeg går på mindre møter om dagen. Jeg hadde en periode hvor jeg gikk på fem møter i uken. Da merket jeg at jeg var i balanse, og jeg klarte å kontrollere følelsene mine. Nå som jeg kun har vært på to møter i uken, føler jeg at tilfriskningen min står på pause eller går bakover. Jeg blir som jeg var i tenårene, klager på de rundt meg og blir fort irritert på mamma. Jeg trenger møter, så da er det bare å komme seg dit.

Jeg bruker treningen min til å få ut aggresjon, og det er deilig. Hvis jeg føler meg dårlig, kan jeg dra å trene det av meg. Her er et lite skrytebilde av progresjonen fra trening i dag. Mye å gjøre, men deilig å være på rett vei!


Herregud, det er noe jeg må bli mye bedre på, og det er å dusje etter trening. Jeg går hjem fra trening hver dag, så når jeg kommer hjem er jeg ofte sliten og sulten. Da er det deilig å bare sette seg ned å spise eller se på tv. Så kan det ta flere timer før jeg kommer meg i dusjen. Men det er jo bare ekkelt. Dessuten får jeg uren hud på ryggen. Jeg sitter faktisk å skriver dette innlegget i treningsklærne mine nå, og jeg kom hjem for en time siden. Så nå avslutter jeg dette random innlegget og kommer meg i dusjen. 

Ha en fin dag alle sammen <3

Maren Kittelsen

En blogg bygd på ærlighet og håp. Mitt mål er å dele erfaringer og kunnskap om å være rusavhengig, slik at jeg kan hjelpe andre i samme situasjon og skape forståelse i samfunnet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits