Holmenkollen!

  • 13.03.2017 - 07:27

På lørdag ble det mye planer, men lite energi. Mamma, lillebror og jeg var alene i helgen, siden min stefar dro til alpene for å stå på ski. Dermed tenkte jeg at jeg skulle bruke helgen med dem og bare slappe av. Men så var jeg invitert på bursdagsvors før Holmenkollen, og en ny bursdag på kvelden. På fredagen tok jeg en beslutning at jeg bare skulle droppe alt, og være med familien, men slik endte det ikke. 

Lørdag morgen, ferdig trent klokken 09, mye energi, blå himmel, sol. bursdag, venner og Holmenkollen. Det fristet veldig plutselig. Jeg fikk låne bilen og kjørte innover til Oslo. Det var utrolig koselig å se igjen alle jentene, både nye og gamle venner. Jeg er så glad for at jeg har så mange fantastiske mennesker rundt meg!

Da vi kom opp klokken et, var det helt kaos i Kollen. Et folkehav, men så utrolig bra stemning. Det tok sin tid å komme seg dit vi skulle, og finne alle de andre var et prosjekt i seg selv. Det gikk en time å bare komme seg gjennom "gratishaugen", og jeg kjente at jeg ble sliten allerede. Veldig mye alkohol, en maurtue av mennesker og høy musikk. Jeg kjente at nok var nok, og at jeg hadde kost meg med vennene mine nok. Det var ingen grunn for at jeg skulle være med videre. Jeg hadde møtt opp, kost meg og vært der. Nå kunne de få kose seg videre, og jeg dro hjem.Når jeg kom hjem, var jeg helt død. Etter kun et par timer med fest, orket ikke kroppen og hode mer. Det var kun to timer til jeg skulle i en ny bursdag, men jeg kjente allerede nå at dette ikke kom til å gå. Jeg følte meg ikke bra siden jeg måtte droppe å gå i bursdagen til en god venninne, men samtidig måtte jeg ta til fornuften. Skulle jeg høre på kroppen min og bli hjemme, eller dra i bursdagen for andre sin del? Nei slikt er jeg ferdig med, så jeg ble hjemme med mamma og lillebror.

Maren Kittelsen

En blogg bygd på ærlighet og håp. Mitt mål er å dele erfaringer og kunnskap om å være rusavhengig, slik at jeg kan hjelpe andre i samme situasjon og skape forståelse i samfunnet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits