Mest utålmodige personen i verden

  • 13.03.2017 - 16:36

Herregud, jeg eier ikke tålmodighet om dagen. Jeg har alltid vært en rastløs person, og alt skal skje med en gang. Alt skal skje forsåvidt i mitt tempo. Det kan være positivt på noen områder, for jeg liker å få ting gjort og rekke mye. Men på en annen side kan det være veldig negativt, særlig når jeg er med eldre mennesker. 

Som jeg skrev i et innlegg i sommer, fikk min bestefar hjerneslag. Han kom sett litt på beina igjen (bokstavlig talt), men nå er han veldig dårlig igjen. Farmor og farfar er to av de personene jeg respekterer mest i verden. Jeg elsker dem av hele mitt hjerte. Jeg har aldri hatt en eneste diskusjon eller krangel med dem, og vi har stått hverandre veldig nært. Jeg er en del med bestemor om dagen, siden bestefar er syk og bor et annet sted. Vi koser oss masse, ler og finner alltid på noe. Men jeg merker at humøret mitt forandres veldig negativt, og jeg er utrolig utålmodig når jeg med dem. Jeg har prøvd å ta meg sammen, men det er vanskelig. Men jeg tror jeg vet grunnen nå. Jeg er oppvokst med farmor og farfar, og de har alltid vært spreke. Det er ikke mange år siden bestefar kjøpte seg sykkel, og bestemor satt med beina i kryss i sofaen. Bestefar og jeg syklet sammen ned til campingen ved hytta for å kjøpe boller. Eller når alle tre elsket å kjøre båt hele sommeren. Jeg har så mange gode minner. Men alt dette snudde på et blunk. De ble plutselig mye eldre, og allmenntilstanden deres er forverret. Jeg tror at grunnen til at jeg blir dårlig humør rundt dem om dagen, er fordi jeg er oppriktig lei meg når jeg ser hvilken vei det går. Jeg tenker tilbake på de spreke besteforeldrene jeg hadde. Men nå skal jeg bruke min tid på dem, og verdsette dem. De har gjort alt for meg her i livet og stilt opp på alle områder. Nå er det min tur til å være der for dem. 

Maren Kittelsen

En blogg bygd på ærlighet og håp. Mitt mål er å dele erfaringer og kunnskap om å være rusavhengig, slik at jeg kan hjelpe andre i samme situasjon og skape forståelse i samfunnet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits