Overdrivelse til tusen

  • 15.03.2017 - 18:33

Nå har jeg trent nesten hver dag i ni uker. Jeg føler meg bra, men det avhengighets personen jeg er markerer seg veldig nå. Er det ikke rus, er det sex. Er det ikke sex, er det trening. Nå ligger jeg i sengen og kjempe sliten og dårlig. Jeg har overtrent til de grader.

Når jeg ser resultater og begynner å bli fornøyd, er det mye mer gøy å trene. Jeg våkner i seks/syv tiden hver morgen, spiser frokost, tar ulike treningstilskudd og går til trening. Jeg våkner å gleder meg til å komme på Evo rett og slett. Men når har overdrevet det, som jeg forsåvidt visste kom til å skje. Da jeg sto opp i går, dro jeg direkte på Evo, hadde cardio/intervaller men en hard styrkeøkt etterpå. Når jeg kom hjem etter to timer, var jeg så gira, og måtte få ut mer energi. Da valgte jeg å gå fra Konnerud der jeg bor, ned til byen og opp igjen. Det var 13 km, og jeg brukte to timer. Jeg var helt død når jeg kom hjem, og føttene mine blødde. Men Maren skulle ikke slutte, neida. Jeg dro på en ny økt med en venninne på Evo. Med cardio og styrke. 

Jeg hadde fortsatt mye energi og følte meg som en duraellkanin. Muligens var jeg bare overtrøtt og sliten. Men jeg følte meg bra, og la meg tidlig. Når jeg sto opp i dag tidlig, rakk jeg ikke tenke før jeg var på Evo igjen. Men i det jeg skulle sette i gang, mistet jeg det helt. Jeg hadde ikke sjans til å trene. Jeg var der en halvtime, før jeg måtte ta turen hjem igjen. Nå har jeg ligget i sengen i hele dag, og klarer ikke bevege meg. Jeg visste at dette kunne skje, at jeg gikk på en smell, men som jeg har sagt tidligere, er jeg en person som må gå på en smell og få konsekvenser før jeg hører og lærer. 

Nå skal jeg bare ligge helt stille i senga, spise masse mat og la kroppen få hvile. 

Maren Kittelsen

En blogg bygd på ærlighet og håp. Mitt mål er å dele erfaringer og kunnskap om å være rusavhengig, slik at jeg kan hjelpe andre i samme situasjon og skape forståelse i samfunnet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits