Å ha det vondt er trygt

  • 16.03.2017 - 08:27

Jeg var nede hos min veileder for et par uker siden. Da hadde jeg en helt fantastisk dag, og jeg smilte fra øre til øre. Hun spurte hvorfor jeg var så blid, men det klarte jeg ikke å svare på. Jeg hadde ingen anelse. Jeg skulle omfavnet denne følelsen og lykken, men i stedet ville jeg kaste den bort.

Jeg er ikke vant til å ha det bra. Når ting blir for stabilt og bra i livet mitt, når jeg er for glad, føles noe helt feil. Det blir utrygt for meg. Jeg hadde en periode nå hvor alt var fint og flott, jeg kranglet ikke med noen, var ikke sur for noe, gjorde oppgaver hjemme med glede, fikk til det jeg ville osv. Men hodet mitt sa at jeg ikke skulle ha det sånn. Det føltes så rart og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. 

Jeg begynte å tiltrekke meg drama igjen eller starte det. Jeg begynte å diskutere med folk rundt meg, eller snakke med folk jeg ikke burde snakke med. Jeg inngikk en relasjon med en som ikke er bra med meg, men som er spennende. Den gjør hverdagen min ustabil, og det er trygt for meg. 

Dette høres muligens rart ut for de fleste. Men kaos er min trygghet. 

Maren Kittelsen

En blogg bygd på ærlighet og håp. Mitt mål er å dele erfaringer og kunnskap om å være rusavhengig, slik at jeg kan hjelpe andre i samme situasjon og skape forståelse i samfunnet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits