Et nytt tilbakefall...

  • 18.03.2017 - 18:17

I dag har jeg fått meg et skikkelig stikk i selvtilliten min. Eller den lille jeg hadde. Jeg trodde at jeg var i full tilfriskning, men der tok jeg feil. Som sagt er jeg på ettervernsseminar i helgen, og i dag har vi hatt gruppeterapi. Da sitter vi ni stykker med en terapeut å deler om hva vi har på hjerte. Jeg begynte med å si hvor flink jeg var til å gå i møter og gjøre service, men det jeg glemte bort, var at jeg var med profesjonelle og andre rusavhengige som leste rett gjennom masken min.Etter å ha prøvd og gravd i hva som foregikk, skjønte jeg at jeg driver med selvskading om dagen. En stor del av meg som jeg ikke har snakket om her til dere eller med familien, er at jeg er sexavhengig. Jeg har valgt å ikke skrive om det, fordi det var flaut. Men det har blitt verre, og jeg er også avhengig av å ha noen rundt meg. Jeg er avhengig av å "vinne" jenter, og det blir en besettelse. Når jeg ble speilet på mitt oppmerksomhetsbehov i ste, ville jeg bare gråte. Jeg innser nå at jeg er i aktiv rus. Ikke med dop, men jeg ruser med med trening og sex. Men jeg forstår nå at dop for meg er så utrolig kort unna. Jeg dekker rusbehovet mitt med andre ting, men den dagen dette ikke går, vil jeg gå rett tilbake til bruken. 

Jeg er i en utrolig farlig relasjon nå. Jeg fikk delt om det til gruppa og terapeut. Jeg visste fra før at jeg ikke skulle være rundt denne personen, men jeg har fortsatt pga begjær, sex og at jeg liker henne. Men jeg forstår nå at dette setter meg så langt tilbake, og jeg kan ikke være rundt en som bruker aktivt. En som bruker meg for sex. En som ikke har samme følelser for meg. Men samtidig syns jeg det er en spennende relasjon, og jeg sliter med å slutte. Men etter denne helgen har jeg forstått hva som er bra for meg og ikke. Det er så lite som skal til før jeg ruser meg nå. Men det er så lite som skal til før jeg er meg selv og i tilfriskning igjen. Jeg skal holde meg uten sex, holde meg unna denne relasjonen og finne balanse med treningen. Klarer jeg disse tre tingene, er jeg tilbake. 

Wish me luck. 

Din favoritt

18.03.2017 kl. 19:49
Jeg er stolt av deg babygurl!!!❤ og jeg støtter deg uansett hva

Maren Kittelsen

18.03.2017 kl. 21:24
??

Prinsessåå

18.03.2017 kl. 21:22
Stay strong og hvit hvem som er dine gode venner og relasjoner❤ Loveuuu

Maren Kittelsen

18.03.2017 kl. 21:23
Det skal jeg! Elsker deg jenta mi?

Marymary

19.03.2017 kl. 21:41
Kult å lese hvor ærlig du er i bloggen din. Er selv tidligere rusmisbruker ( er 32 år nå og har vært nykter ca 7 år ) jobber i dag på en rus institusjon i Oppland så kjenner igjen mye av det du snakker om. Ønsker bare å oppmuntre deg om at ting stabiliserer / balanserer seg etterhvert, du er godt på vei og har heldigvis masse selvinnsikt ( som hjelper ) Er også superviktig og ha noen å speile seg i , man trenger tilbakemeldinger..... kan innimellom bli både ensomt og kjedelig dette nyktre livet, men får finne nyttige ting å drive med. Hva med å melde deg på blå kors eller frelses armeen cafeer for å hjelpe andre som sliter?? Er ofte medisin for oss å gi litt tilbake ( hvis man føler seg "sterk" nok og ikke blir trigget seff ) sååå må jeg jo til slutt bare si at du er en nyyydelig og vakker dame 😍😍 klem fra Sørlands jente ....

Maren Kittelsen

20.03.2017 kl. 10:15
Helt enig med deg, og viktig å kunne gi tilbake!
Tusen takk?

Anonym

20.03.2017 kl. 21:48
Ønsker deg lykke til :)

Maren Kittelsen

22.03.2017 kl. 23:42
takk :)
Maren Kittelsen

En blogg bygd på ærlighet og håp. Mitt mål er å dele erfaringer og kunnskap om å være rusavhengig, slik at jeg kan hjelpe andre i samme situasjon og skape forståelse i samfunnet.

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits